skip to Main Content

Bootschoenen

Op zoek naar leuke canvas bootschoenen voor in de zomer? Dan zit je bij Cayucos helemaal goed! Onze hele collectie bootschoenen voor heren en bootschoenen voor dames zijn gemaakt van duurzame materialen en helemaal veganistisch. Een bootschoen met een tijdloos karakter beschikbaar in vele mooie, warme kleuren die je op elk moment kunt dragen! Alle bootschoenen zijn 100% vegan en gemaakt van duurzame materialen. Zo is het katoen gewassen in enzymen en zijn de zolen gemaakt van natuurlijk rubber. Daarnaast is onze hele collectie vrij van lijm en zijn de schoendozen gemaakt van gerecycled karton. Vaak zijn eco schoenen meteen een stuk duurder, maar dit zien we bij Cayucos als een marketing trucje. Wij gaan voor een eerlijke prijs voor iedereen. Een bootschoen met een transparant en goed verhaal!

Canvas bootschoenen

De hele collectie van Cayucos wordt geproduceerd in een fabriek in Spanje die al generaties lang door dezelfde familie gerund wordt. Inmiddels werken er natuurlijk veel werknemers buiten de familie om, maar iedereen gaat nog altijd aan het einde van een werkdag gezamenlijk een borreltje drinken in het café wat bij de fabriek hoort. Gezellig toch!

Bootschoenen dames

Ben je op zoek naar bootschoenen voor dames, dan zit je bij Cayucos aan het goede adres! De collectie van Cayucos is veganistisch, duurzaam, maar dus ook betaalbaar! Wil je graag meer weten over de gebruikte materialen of de gang van zaken in de fabriek, stuur ons dan even een mailtje. We vertellen je er namelijk graag meer over! Wie weet draagt jouw vraag er wel aan bij dat we ons productieproces nog verder kunnen verduurzamen. Ga je bootschoenen voor dames bestellen, let dan wel even op de maat. Onze schoenen vallen namelijk wat kleiner uit, waardoor je minimaal één maat groter moet bestellen, wellicht zelfs twee. Weet je niet goed welke maat bootschoen je nodig hebt, neem dan ook even contact op!

Bekijk dames schoenen

Bootschoenen heren

Ook voor de bootschoenen heren geldt dat je beter een maat groter kunt bestellen, of zelfs twee, omdat ze een stuk kleiner uitvallen. Ben je niet zeker over de maat van je bootschoenen voor heren, neem dan even contact met ons op en we helpen je verder!

Bekijk heren schoenen