skip to Main Content

Canvas schoenen

Ben je op zoek naar canvas schoenen voor dames of heren, dan ben je bij Cayucos aan het juiste adres! Al onze modellen voor zowel dames als heren zijn ecologisch verantwoord geproduceerd en 100% vegan. De hele collectie bestaat uit schoenen van canvas in tijdloze, warme kleuren waardoor je ze op ieder moment van de dag kunt dragen. Ook over de arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijkheid is natuurlijk nagedacht. Daarover lees je hieronder meer!

Heerlijk voor in de zomer

Al onze schoenen zijn gemaakt van ecologisch katoen en daarom heerlijk om te dragen in de zomer! De stof ademt goed en ze kunnen zeker tegen een spat water! Je kunt er zelfs mee door de zee wandelen, want ze zijn in een mum van tijd weer droog als je ze naderhand even in de schaduw zet! Mochten ze écht vies worden, kun je ze ook altijd even op 30 graden in de wasmachine gooien, geen probleem. Onze canvas schoenen zijn beschikbaar in 13 kleuren voor dames en 5 kleuren voor heren. Het zijn tijdloze, warme kleuren waardoor je ze gemakkelijk met iedere outfit kunt combineren, formeer of informeel.

Canvas schoenen heren en dames

Onze schoenen worden geproduceerd in een gecertificeerde fabriek in Spanje. Een mooi familiebedrijf waar al het personeel met veel plezier werkt en ze na een werkdag zelfs nog een borreltje drinken in hun eigen stamcafé. Al onze canvas schoenen zijn volledig vegan en gemaakt van duurzame materialen. Zo is het katoen gewassen in enzymen en zijn de zolen gemaakt van natuurlijk rubber. Daarnaast is onze hele collectie vrij van lijm en zijn de schoendozen gemaakt van gerecycled karton.

Canvas schoenen dames

Ondanks dat je vaak ziet dat ecologische schoenen automatisch een hogere prijs krijgen dan een gemiddelde schoen, hebben wij er bewust daar niet aan mee te doen. Geen marketing trucjes, maar een goed verhaal én een eerlijke prijs voor iedereen! Wil je graag canvas schoenen voor dames kopen mét een leuke prijs, dan hebben wij het ideale paar voor je! De collectie van Cayucos is veganistisch, duurzaam, maar dus ook betaalbaar! Heb je nog wat vragen over de gebruikte materialen of het productieproces van onze canvas schoenen? Neem dan even contact op! We zijn eerlijk over het hele proces en misschien draagt jouw vraag daar zelfs aan bij. We willen onze collectie altijd blijven verbeteren en dus verduurzamen, en dat kan alleen samen met jou! Let wel even op de maat bij het bestellen. Onze canvas schoenen voor dames vallen kleiner uit, dus als je vragen hebt over de maat helpen we je daar graag bij.

Bekijk dames schoenen

Canvas schoenen heren

Hetzelfde verhaal geldt natuurlijk voor onze canvas schoenen voor heren. Ook deze zijn van ecologische materialen gemaakt én hebben een fijne prijs! Canvas is grover geweven dan bijvoorbeeld katoen, waardoor het een materiaalsoort is die goed ademt. Zeker in de zomer is dit natuurlijk prettig aan je voeten. Daarnaast drogen de schoenen snel, dus je kunt ze gemakkelijk wassen en het is zeker niet erg om er een keertje mee in de zee te staan. Onze schoenen vallen kleiner uit waardoor de meeste klanten ervoor kiezen minimaal 1 maat groter te bestellen, maar soms zelfs twee. Ben je niet zeker over de maat van je Cayucos schoenen, neem dan even contact met ons op en we helpen je verder!

Bekijk heren schoenen