skip to Main Content

Over ons

Cayucos is een klein kustplaatsje in Californië met veel historie en weinig toerisme. Het leven draait om rust, surfen, kunst, muziek en genieten. Dit inspireerde ons in het ontwerpen van deze collectie. Ontwerpen en kleuren met een tijdloos karakter, ecologische materialen en geen dierlijke toevoegingen. Een schoen met een bewust verhaal, ontworpen voor iedereen.

Al onze schoenen zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen en brengen geen gezondheidsrisico’s met zich mee. Het katoen wordt gewassen met enzymen, de zool is gemaakt van natuurlijk rubber en er wordt geen lijm gebruikt. Dit geldt ook voor de gerecycled kartonnen schoenendozen. De productie vindt plaats in een gecertificeerde fabriek in Spanje.

Voor elke stijl

We durven onze collectie te definiëren als ‘slow fashion’. Naast het gebruik van duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen en goede arbeidsomstandigheden, draaien we geen overuren in het bedenken van nieuwe producten. We hebben een collectie neergezet die langdurig in je garderobe past, welke stijl je ook aanneemt.

Neem contact op