skip to Main Content

Canvas sneakers

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om je garderobe te verwisselen. Daar horen natuurlijk ook andere schoenen bij. Onze collectie bestaat uit mooie, canvas sneakers in prachtige tijdloze kleuren. Ze zijn gemakkelijk te combineren met elke outfit en ook nog een 100% vegan.

Let op: onze schoenen worden geproduceerd in Spanje en vallen vaak klein uit. Bestel in ieder geval één maat groter, voor heren is zelfs twee maten groter vaak aan te raden. Ben je onzeker over de juiste maat? Neem dan even contact op.

Eco canvas sneakers

Bij Cayucos vinden we dat we goed op onze aarde moeten passen. Daarom is onze hele collectie 100% vegan en zijn alle materialen ecologisch. Het canvas is gewassen met enzymen, de zool bestaat uit natuurlijk rubber en we maken geen gebruik van lijm.

Basics by Cayucos

We hebben gekozen voor een collectie met sterke basics waar we elk seizoen wat kleuren aan toevoegen of in wisselen, zodat we bijdragen aan het slow-fashion principe. Het ontwerp van de schoen is zo bedacht dat onze canvas sneaker eigenlijk bij elk moment van de dag past. Of je nou een zomers avondfeestje hebt bij vrienden en ze wil dragen onder een jurkje of linnen broek, of ze snel even aanschiet onder je strandoutfit. Het kan altijd!

De ideale vakantieschoen

Tijdens warme dagen is het fijn om je voeten lekker koel te houden. Slippers of sandaaltjes zijn dan fijn, maar lopen vaak weer minder comfortabel. Onze canvas sneakers zijn een geweldige middenweg. Je draagt toch een schoen, maar wel eentje die goed ademt en waar je dus niet makkelijk zweetvoeten in krijgt, of blaren als je een eindje moet lopen.

Ook zijn onze canvas sneakers ontzettend licht qua gewicht en dus makkelijk mee te nemen in je koffer. Door het simpele design hoef je geen vier paar mee te nemen, maar draag je Cayucos op ieder moment van de dag. Loop je er een keertje mee door de zee, dan droog je ze super snel in de schaduw. Ook bij thuiskomst kun je ze wassen in de wasmachine op 30 graden. Ideaal toch!

Heb je nog vragen over onze collectie, productiewijze of materialen, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder! Mocht je al weten welke canvas sneakers van jou worden, neem dan even onze bestelvoorwaarden door.