skip to Main Content

Zomerschoenen

Heerlijk, de zomer komt er weer aan! Dat betekent dat het tijd is voor nieuwe zomerschoenen. Onze collectie bestaat uit mooie, katoenen schoenen in prachtige tijdloze kleuren, die je gemakkelijk aan- en uittrekt en ook nog eens gemaakt zijn van ecologische materialen. Wat wil je nog meer!

Let op: onze schoenen worden geproduceerd in Spanje en vallen vaak klein uit. Bestel zeker één maat groter, voor heren is zelfs twee maten groter vaak aan te raden. Ben je onzeker over de juiste maat? Neem dan even contact op.

Ecologische zomerschoenen

Bij het voelen van de eerste zonnestralen krijgt menig man of vrouw zin om hun donkere garderobe te vervangen door frisse, lichte tinten. Geef ze eens ongelijk! Een goede, comfortabele schoen is daarnaast ook nog eens belangrijk voor je houding. Bij Cayucos vinden we het alleen wel belangrijk dat we hierin ook rekening houden met het milieu. Hoe we dat doen lees je verderop!

Cayucos is 100% Vegan

Om ons steentje bij te dragen aan de wereld, hebben we ervoor gekozen om ecologische materialen te gebruiken voor onze zomerschoenen. Denk aan katoen gewassen met enzymen, natuurlijk rubberen zolen en we maken nooit gebruik van lijm. Onze schoenen zijn hierdoor zelfs helemaal vegan! Met Cayucos kies je dus voor stijl, maar ook voor een betere wereld!

Waarom Cayucos

Onze zomerschoenen zijn super goede basics die iedereen in zijn of haar kast zou moeten hebben staan. Tijdloze, zachte tinten en een sterk design voor zowel dames als heren. Ze zijn geweldig te combineren met een strand outfit op vakantie, maar ook op een zomerse BBQ-avond onder een jurk of linnen broek staan ze top.

Ook praktisch gezien kunnen Cayucos zomerschoenen eigenlijk niet ontbreken wanneer je op vakantie gaat. Ze zijn namelijk ontzettend licht en dus makkelijk mee te nemen in je koffer. Je schiet ze gemakkelijk aan als je even een ijsje gaat halen of een strandwandeling gaat maken, je droogt ze super snel in de schaduw én gooit ze ook nog gemakkelijk in de wasmachine bij thuiskomst. Wat wil je nog meer! Dames kunnen kiezen uit 13 kleuren, van warme basics naar wat meer uitgesproken kleuren. Voor de heren hebben we 5 goede, stoere basics in de collectie.

Heb je nog vragen over onze productiewijze of producten of weet je niet goed welke maat je moet bestellen? Neem dan even contact met ons op! Ben je al helemaal ready om je Cayucos schoenen te bestellen, neem dan even een kijkje bij onze bestelvoorwaarden.