skip to Main Content

Zomerschoenen dames

Ben je op zoek naar zomerschoenen die je gemakkelijk naar elke gelegenheid kan dragen? Dan ben je bij Cayucos aan het juiste adres! Onze schoenen zijn gemaakt van ecologisch katoen, gemakkelijk aan te trekken én beschikbaar in 13 prachtige kleuren! Je schiet ze gemakkelijk aan door het elastiek wat onder de veters zit. Onze schoenen worden gemaakt in Spanje en vallen vaak een maat kleiner uit en zijn ook redelijk smal. Mocht je vragen hebben over de juiste maat, neem dan even contact op met ons!

Cayucos zomerschoenen voor dames

Zodra de zomer er aan komt is er niets zo fijn als die dikke truien en lange broeken in je kast weer vervangen door je vrolijke garderobe. Daar horen natuurlijk ook fijne schoenen bij! Onze kleurrijke zomerschoenen voor dames zijn er in veel verschillende kleuren en draag je gemakkelijk bij iedere outfit. Of je nu op vakantie uiteten gaat en ze onder een jurkje draagt of op het strand gauw onder je bikini en shorts aanschiet, ze passen altijd!

Materialen van Cayucos schoenen

Onze schoenen zien er niet alleen ontzettend leuk uit, ze zijn ook nog eens 100% vegan en gemaakt van ecologische materialen. Niet onbelangrijk toch! Wij geloven in schoenen die cruelty-free zijn. Het katoen is gewassen in enzymen, de zool is gemaakt van natuurlijk rubber en we maken geen gebruik van lijm.

Loop je per ongeluk met de Cayucos schoenen door de zee? Geen probleem! Als je onze zomerschoenen voor dames even in de schaduw zet zijn ze zo weer droog. Zijn ze per ongeluk vies geworden, dan was je ze gemakkelijk op 30 graden in de wasmachine.

Onze productiewijze

Onze denkwijze over cruelty-free gaat verder dan alleen het materiaal. We vinden het ook belangrijk dat de arbeidsomstandigheden tijdens het productieproces goed zijn. Onze hele collectie wordt gemaakt in Spanje en deze fabriek wordt al generaties lang gerund door dezelfde familie. Natuurlijk werken er inmiddels ook andere werknemers, maar het beleid is gelukkig hetzelfde gebleven: overdag gezamenlijk werken en vanaf een uurtje of 4 gaat de bar in de fabriek open waar ze samen een drankje drinken voordat ze naar huis gaan. Gezellig toch! Je kunt dus met een gerust hart je Cayucos zomerschoenen voor dames dragen.

Wil je graag meer weten over onze collectie, materialen en productiewijze, neem dan even contact met ons op en we vertellen je er graag meer over! Klaar om je Cayucos zomerschoenen dames te bestellen? Lees dan meer over ons bestelproces.